Absorptie- en reinigingsproducten
Stel cookie voorkeur in

Absorptie- en reinigingsproducten

*** Bruinsma Olie heeft voor iedere omgeving en elke vervuiling op welk oppervlak dan ook, het juiste product ***
 

Prettig werken op een schone werkplek

Bruinsma Olie heeft alles om uw werkplek schoon te maken. Voor iedere omgeving en elke vervuiling het juiste product. Van smeerput tot autowasstraat, voor het onderhouden van uw wagenpark en kantoor.

 

Reinigers, ontvetters, absorptiemiddelen

Wij zijn dealer van Kenotek. Zij leveren een uiterst compleet gamma verfijnde reinigings-, verzorgings- en desinfectiemiddelen voor de transport-, voedings- en landbouwsector. Ontvetters voor gereedschap, materialen, houtwerk en roestvrijstaal, maar ook voor industriële wasmachines en ontvetterbakken. Bij Bruinsma Olie kunt u ook terecht voor absorptiemiddelen, zoals papier, tricotlappen, vloerkorrels. Speciale doeken en worsten voor opruimen van olie, maar ook voor chemische producten.

 

Geconcentreerde formules zorgen voor een continue besparing, financieel en voor het milieu! 

 

Bruinsma Olie streeft naar duurzame ontwikkeling voor de nieuwe producten. Uw eisen en ervaringen zijn de basis voor onze innovatieve hygiëneoplossingen. Daarom hebben wij een mooie lijn waarin wij de beste producten voor u hebben geselecteerd voor gebruik in verschillende sectoren. Voor elke applicatie kunnen wij een pakket met de beste producten voor u samenstellen. Voor de meeste producten hebben wij ook een biologisch afbreekbaar alternatief.

 

Schone handen

Wij hebben het hele programma van Americol handreinigers op voorraad. Alle handreinigers van Americol bevatten huidverzorgende componenten en een mild effectief schuurmiddel. Door de unieke product samenstelling zijn ze uitermate geschikt voor het verwijderen van industriële vervuilingen zoals smeermiddelen, vet, cement, diesel, remvloeistof, verf, lak, inkt, teer, bitumen en lijm.

De handreinigers zijn verzorgend, dermatologisch getest, pH neutraal en biologisch afbreekbaar.

 

Mocht u meer informatie willen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen (klik op onderstaand envelopje), of telefonisch op telnr: 0135720808 (24 uur per dag bereikbaar).

Verwante gegevens

Absorptie