Accu's
Stel cookie voorkeur in

Accu's

Nieuwe productlijnen

Naast de Exide accu leveren wij ook accu's uit de volgende productlijnen:

 

· Optima

· Trojan

· Deka

· Odyssey

· Varta

  

Uit deze lijnen leveren wij verschillende type accu's; van automotive tot transport, van industrie tot grondverzet. Ook leveren wij verschillende soorten laders, omvormers en powerboosters voor accu's. Van Noco leveren wij nu ook de GENIUS Wicked Smart Chargers. Dit zijn multi-purpose acculaders waarvan u meer informatie kunt vinden in deze brochure.

 

Voor meer informatie over onze nieuwe accu's, kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

De accu is een cruciaal onderdeel van de auto

Exide Technologies levert accu's aan de belangrijkste autoconstructeurs wereldwijd. In Europa gaat dit onder meer over Alfa Romeo, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Lancia, Mini, Renault, Suzuki, Toyota en VW. Deze innovaties worden meteen gebruikt in de productie voor de vervangingsmarkt. Nieuwe Exide accu's voor auto's met Start-Stopsystemen, speciaal verstevigde accu's voor trucks met AdBlue tank: al deze nieuwe producten staan ter beschikking van de Exide klanten.

 

Een volledig programma

Bruinsma Olie biedt een volledig programma accu's aan voor een veelvoud aan toepassingen. Zo vindt de kampeer-liefhebber volledig zijn gading in het assortiment gel-accu's (een uitvinding van Sonnenschein, dat nu tot de Exide groep behoort). De HiFi freak haalt zijn hart op met de Exide Dual AGM orbital accu, terwijl de motorfietsliefhebber kan kiezen uit de meer dan 120 motorcycle accu's uit het Bike-programma.

 

Laders, testers en replacement tools

Het is belangrijk dat hij goed behandeld wordt. Exide heeft daarom een lijn accessoires ontwikkeld, volledig op maat voor moderne accu's. Omdat de praktijk geleerd heeft dat de laders die op de markt beschikbaar waren, de accu's in bepaalde gevallen slecht oplaadden, heeft Exide een lijn met accu-laders ontwikkeld. Daarnaast biedt het bedrijf ook testers aan en tools, die kunnen helpen bij het installeren van accu's in auto's met een battery management. Dit alles opdat de Exide dealer een perfecte service aan de klant kan bieden. Zo wordt door Exide ook een Battery Finder voor smartphone (iPhone, Android en Blackberry) aangeboden. Dankzij deze gratis app wordt het mogelijk om op een snelle manier de juiste Exide accu te vinden.

 

Oog voor het milieu

Door de steeds strenger wordende milieu-wetgeving, zijn autoconstructeurs verplicht om nieuwe systemen te ontwikkelen die de uitstoot van schadelijke gassen beperken. Exide werkt daar aan mee door de ontwikkeling van nieuwe Start-Stop accu's. Deze Exide-accu's worden versterkt om aan het strenge regime van dit soort systemen te kunnen voldoen. Al in 2004 ontwikkelde Exide haar eerste AGM accu voor de Citroën C3 met Start-Stop: meteen de eerste micro-hybride accu in Europa. Dankzij het Exide AGM en ECM programma dat Exide in 2009 lanceerde, was de aftermarket dealer vanaf het prille begin in staat om een correcte vervangaccu te leveren, voor gelijk welk voertuig met Start-Stop functie.

 

 

Mocht u meer informatie willen, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen (klik op onderstaand envelopje), of telefonisch op telnr: 0135720808 (24 uur per dag bereikbaar).

Verwante gegevens

Hoogwerker