Anderol
Stel cookie voorkeur in

anderol logo

Industrie, Vacuüm, Compressoren, Ketting.

Bruinsma Olie levert Anderol voor speciale smering bij industriële toepassingen

Anderol is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige speciale smeermiddelen, welke gebruikt worden in industriële toepassingen en geschikt zijn voor smeertoepassingen onder extreme temperaturen en omstandigheden.
Het assortiment bestaat onder meer uit smeermiddelen voor de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie, voor kritische compressoren en vacuümpompen, voor versnellingsbakken en lagers, voor kettingen en voor hydraulische toepassingen.


De onderzoeksmedewerkers van Anderol zijn hoog opgeleide professionals, allen geselecteerd op hun specialistische kennis in industriële smeermiddelen en toepassingen. Door de nadruk te leggen op de Research & Development zijn zij in staat om snel nieuwe smeeroplossingen te ontwikkelen. De producten blinken uit in extreme temperaturen, binnen sealed-for-life apparatuur en onder bijzonder moeilijke of verontreinigde omstandigheden.


Het gebruik van Anderol producten biedt vele voordelen. Zo dragen ze bij aan grote besparingen op de onderhoudskosten. Verder verbeteren de producten de operationele efficiëntie, en verhogen zij de levensduur van de machines aanzienlijk. Dit leidt tot een algehele kosteneffectiviteit.
 

Verwante gegevens