BRUINSMA OLIE VANAF HEDEN INDUSTRIAL PARTNER VAN TOTAL NEDERLAND NV
Stel cookie voorkeur in

total logo

Automotive, Transport, (Food)Industrie.

Bruinsma Olie is partner van Total Industrial!

Wij weten precies wat er bij onze klanten leeft en wat de wensen zijn. Daar stemmen wij steeds ons programma op af. We volgen de nieuwste ontwikkelingen in de markt en omdat we niet aan één merk gebonden zijn, kunnen wij altijd het juiste product leveren.

Onlangs zijn wij Industrieel partner geworden van Total Nederland NV, zodat wij nóg beter aan de wens van de klanten kunnen voldoen met een heel uitgebreid en specialistisch programma, welke wij zeer snel en ook in kleinverpakking kunnen leveren. Desgewenst zetten wij producten voor u bij ons op voorraad zodat wij gelijk kunnen leveren.

 

Total Nederland NV is al meer dan 100 jaar actief in Nederland. In die tijd hebben zij een vooraanstaande positie en naam in o.a. de Nederlandse industriesector opgebouwd. Het bedrijf is toonaangevend op het gebied van smeermiddelen en de diverse specialiteiten waarmee een volledig en hoogwaardig gamma aan producten en services wordt geboden. Bijzonder is ook dat Total Nederland NV het hele traject van research tot productie en logistiek in eigen beheer heeft.

 

Total Nederland NV investeert niet alleen in productontwikkeling, maar besteedt minstens zoveel tijd aan haar klanten. Dit doet men door in Nederland aanwezig te zijn met een productielocatie, een opslag, een raffinaderij en een uitgebreid distributie netwerk (tankstations). Vanuit het hoofdkantoor in Den Haag wordt een ervaren team van sales engineers, een servicegerichte binnendienst en een vakkundige technische dienst aangestuurd welke 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar staan, zodat de klanten altijd op Total kunnen rekenen!

 

Om ook te voldoen aan de specifiekere wensen van haar klanten, heeft Total Nederland NV het 

“ INDUSTRIAL PARTNER “ programma opgezet.

 

Hier wordt een samenwerking gezocht met lokale bedrijven die met toegespitste diensten een verlengde zijn van Total Nederland NV en daar zijn wij nu ook onderdeel van! 

Verwante gegevens