Milieubewust
Stel cookie voorkeur in

Milieubewust

Zorgen voor het milieu doen we samen

Bruinsma Olie gaat milieubewust te werk. Wij kijken samen met u hoe u voldoet aan alle milieu-eisen. Wij leveren biologisch afbreekbare hydrauliekolie, transmissieolie en vele andere smeermiddelen, evenals een reeks van vetten. Maar ook lekbakken, milieukasten, olieopvangbakken en biologische absorptiematerialen leveren we direct uit voorraad.


Olie en vet

Zo hebben wij verschillende soorten biologisch afbreekbare oliën zoals de Hera HT Eco hydrauliek olie, Amyntor Bio beschermingsolie en de Kronos Bio kettingzaagolie.
In onze spuitbussenlijn hebben wij de Rhea Bio WD kruipolie, Atos Bio droogsmeermiddel (met teflon) en de Europa Bio Cut snijolie. Ook hebben wij een nieuwe water resistente kettingspray: de Iris Bio Chain. Dit nieuwe product reinigt, is anti-corrosie en droogt, maar blijft wel smeren.

 

Milieuopslag en absorptiematerialen

Natuurlijk werkt iedereen het liefst op een schone werkplek. Om dit mogelijk te maken bieden wij verschillende producten aan zoals een milieukast, ontvetters, absorptiedoeken, absorptiekorrels en zelfs (toilet)papier.
Ook hierbij denken wij aan milieu, en gemak!
Zo kunt u bijvoorbeeld met de Dymas Bio, Ceto Bio clean of Pallas Bio ontvetter oppervlaktes reinigen, en dit opvegen met Lotis Bio Tech absorptiedoeken. Als u gebruik maakt van deze producten, kunt u de doeken na gebruik zo in de afvalbak deponeren, zonder u zorgen te maken over het milieu. Dit wordt allemaal biologisch afgebroken, net zoals het Papernet Bio Tech toiletpapier, een uniek toiletpapier dat uw leidingen en rioolbuizen reinigt, en verstoppingen en vieze geurtjes voorkomt en die ook voor andere doeleinden gebruikt kan worden.
 

Afvoeren van afgewerkte olie, oude accu's en chemisch afval

Doordat wij goede afspraken hebben met de inzamelaars van afgewerkte olie, oude accu's, en chemisch afval kunnen wij het op een goedkope en verantwoorde manier af laten voeren. Uw oude accu's leveren zelfs geld op.

Milieubewust werken loont.
 

Recycling programma voor gebruikte accu's

Met het oog op een schoner milieu heeft Exide eveneens een recycling programma opgezet voor gebruikte accu's. Zo zorgt het bedrijf ervoor dat gebruikte accu's niet ongecontroleerd in de natuur verdwijnen, maar keurig gerecycled worden tot nieuwe producten.

 

Mocht u meer informatie willen, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen (klik op onderstaand envelopje), of telefonisch op telnr: 0135720808 (24 uur per dag bereikbaar).


 

Verwante gegevens