Olie en vetten
Stel cookie voorkeur in

Olie en vetten

Bruinsma Olie voor elke sector

Bruinsma Olie heeft door de jaren heen een geweldige ervaring opbouwd op alle gebied van smering in diverse branches. Zo leveren wij olie en vetten aan bedrijven in de automotive, transport, spuitgietindustrie, grondverzet, landbouw,  scheepvaart, motoren en racerij, metaal- en alle andere vormen van industrie, en ook foodgrade producten aan de voedselindustrie.

 

Kostenbesparend en winstgevend

Wij werken zeer klantgericht en daar zijn we trots op. We luisteren naar u en bieden een oplossing waar u mee verder kunt.

Hier kunt u uw voordeel mee doen: kostenbesparend en winstgevend. Door deze werkwijze kunnen we voor alle branches een aangepast pakket van diensten en producten aanbieden. Zowel kleinverpakkingen als ibc's met grotere hoeveelheden olie, leveren wij uit voorraad, als het nodig is nog dezelfde dag.

 

Het juiste merk voor u

Wij voeren ons eigen label Bruinsma Olie, maar ook MPM, Petronas, Eneos, Rhenus, Matrix, Total en Elf. Ga naar merken om direct bij alle producten van een bepaald merk te komen. U kunt de rubriek branches kiezen om zo snel bij de voor u gewenste oplossing te komen.

 

Mocht dat niet lukken, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen (klik op onderstaand envelopje) of telefonisch op telnr: 0135720808 (24 uur per dag bereikbaar)

Verwante gegevens

 

Bruinsma Olie pand