Bruinsma Olie biedt een volledig programma accu's aan voor een veelvoud aan toepassingen.

Voor Start-Stop systeem en veelgebruikers. Zo vindt ook de kampeer-liefhebber volledig zijn gading in het assortiment gel-accu's (een uitvinding van Sonnenschein, dat nu tot de Exide groep behoort). De HiFi freak haalt zijn hart op met de Exide Dual AGM orbital accu, terwijl de motorfietsliefhebber kan kiezen uit de meer dan 120 motorcycle accu's uit het Bike-programma.

Diverse productlijnen

Naast de Exide accu leveren wij ook accu's uit de volgende productlijnen:
· Optima
· Trojan
· Deka
· Odyssey
· Varta 

Uit deze lijnen leveren wij verschillende type accu's; van automotive tot transport, van industrie tot grondverzet. Ook leveren wij verschillende soorten laders, omvormers en powerboosters voor accu's. Van Noco leveren wij nu ook de GENIUS Wicked Smart Chargers. Dit zijn multi-purpose acculaders waarvan u meer informatie kunt vinden in deze brochure. Voor meer informatie over onze nieuwe accu's, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Laders, testers en replacement tools

Het is belangrijk dat hij goed behandeld wordt. Exide heeft daarom een lijn accessoires ontwikkeld, volledig op maat voor moderne accu's. Omdat de praktijk geleerd heeft dat de laders die op de markt beschikbaar waren, de accu's in bepaalde gevallen slecht oplaadden, heeft Exide een lijn met accu-laders ontwikkeld. Daarnaast biedt het bedrijf ook testers aan en tools, die kunnen helpen bij het installeren van accu's in auto's met een battery management. Dit alles opdat de Exide dealer een perfecte service aan de klant kan bieden. Zo wordt door Exide ook een Battery Finder voor smartphone (iPhone, Android en Blackberry) aangeboden. Dankzij deze gratis app wordt het mogelijk om op een snelle manier de juiste Exide accu te vinden.