WAAROM VALVOLINE?

 150 jaar geleden ontwikkelde Dr. John Ellis een op petroleum gebaseerd smeermiddel voor stoommachines en sindsdien heeft het bedrijf dat hij startte herhaaldelijk vernieuwd en alleen de hoogste kwaliteit motor-oliën, smeermiddelen en reinigingsmiddelen op de markt gebracht. Het is vanwege deze erfenis en toewijding aan innovatie dat mensen de Valvoline ™ -producten in hun voertuigen hebben vertrouwd, van de Model T tot de nieuwste modellen van vandaag. 

AANDRIJVING VOOR INNOVATIE

Sinds zijn oprichting hebben Valvoline ™ en zijn wetenschappers geïnnoveerd, waardoor formules voor racen, hoge kilometrage, synthetische en gerecyclede motor-oliën werden ontwikkeld en opnieuw uitgevonden. Het is deze toewijding aan innovatie die te zien is in onze producten die ervoor zorgen dat voertuigen veilig over de hele wereld over de weg rollen. 

LEIDERS IN DE TECHNOLOGIE

Valvoline ™ is al 150 jaar toonaangevend op het gebied van motorolietechnologie. Van het maken van de X-18 motorolie in 1939 tot het creëren van MaxLife ™ motorolie met hoge kilometrage in 2000, Valvoline ™ heeft altijd ernaar gestreefd om te innoveren en dagelijkse bestuurders en autoliefhebbers te voorzien van hoogwaardige motorolie en motorsmeermiddelen.

150 JAAR KWALITEITSMEERMIDDELEN

Toen het model T voor het eerst in massa werd geproduceerd in 1920, werd elk gevuld met Valvoline ™ motorolie voordat het de fabriek verliet. In de afgelopen 100 jaar is de motortechnologie geëvolueerd, evenals de motorolietechnologie en heeft Valvoline ™ de hele tijd innoveert.
Valvoline ™ kan hoogwaardige motor-oliën leveren omdat we onze eigen basis-oliën niet van ruwe olie veredelen. Dit stelt ons in staat om op de markt te zoeken naar de beste basis-oliën die beschikbaar zijn voor onze motor-oliën en andere smeermiddelen. Die kwaliteit is duidelijk in elke fles die is gemarkeerd