Conrad Twente Short Rally 2018

Zondag 21 oktober zijn Roald Leemans en Christiaan van Waardenburg kampioen geworden. Wij als sponsor feliciteren Roald en Christiaan van harte met het behalen van deze overwinning. Onderstaand foto’s en een mooi filmpje

EK tractor-pulling Alphen (NB) 9-september-2018

Wij hebben een leuk aanbod voor onze klanten!

Speciaal voor het Europees Kampioenschap tractor-pulling op zondag 9 september 2018 kunt u VIP-kaarten bij ons bestellen  Deze kaarten kosten normaal gesproken 75 € p.p en geven u toegang tot het VIP-terras aan de kop van de trekker-trek baan waar u welkom bent vanaf 11:00 uur. Hier wordt u voorzien van een hapje en een drankje. 

Bij interesse neem dan contact met ons op  013-572 08 08 

EK ALPHEN.JPG

VALVOLINE MCFC Merchandise

OP=OP
VALVOLINE heeft super leuke speciale Manchester City Merchandise.
Als u interesse heeft neem dan contact met ons op.

 

VALVOLINE MCFC merchanise.JPG

MATRIX Cut ADE : Hoogwaardige boor- en snijolie

Matrix Cut ADE

Matrix Specialty Lubricant’s Cut ADE is een pure boor- en snijolie voor directe applicatie en is speciaal geformuleerd voor het boren, tappen, snijden, ruimen en vervormen van alle soorten metalen.
Cut ADE is zo samengesteld dat het gebruikt kan worden voor de zwaarste bewerkingen zonder dat het product gevarensymbolen draagt. Dit maakt Cut ADE uniek ten opzichte van andere boor- en snijproducten.
Cut ADE is verkrijgbaar in een 500ml knijpfles met handige afsluitbare doseertuit en in de grootverpakkingen van 5, 20 en 200 liter.

Voordelen

  • Langere levensduur van Boor- en Snijgereedschappen
  • Minder Afgekeurde Werkstukken
  • Minder Verbruik
  • Verhoogt de Productiviteit en is Kostenbesparend
  • Geen Gevarensymbolen toch Maximale Performance
MATRIX Cut ADE.png

Vernieuwde service intervallen motorolie

VW Golf GTE / Audi A3 e-tron

 

Uit een technisch bulletin van de VAG-groep is naar voren gekomen dat de verversingsintervallen van de
motorolie voor de VW Golf GTE motoren en voor de Audi A3 e-tron motoren veranderd zijn van 30.000 km
naar 15.000 km. Dit als gevolg van de snelle ‘verzuring’ (ook wel veroudering) van de motorolie.

Bruinsma Olie in "Tilburg in Business"!

Bruinsma Olie staat in de allereerste editie van Tilburg in Business!

'ELKE KLANT IS EVEN BELANGRIJK VOOR ONS'

Bruinsma Olie is al meer dan 70 jaar een begrip.
“Veel bedrijven in de regio Tilburg kennen ons maar toch weten velen nog onvoldoende, wat wij allemaal doen”, zegt Geert Bruinsma. “Wij bieden een totaalpakket van oliën en vetten, maar ook reinigingsmiddelen, accu’s, koelvloeistoffen,en absorptieproducten. Voor onze klanten werkt het altijd kostenbesparend om een compleet productpakket bij ons af te nemen, maar ook voor speciale producten en kleinere hoeveelheden bieden we passende oplossingen.”

Scott Smulders een manche in de top vijftien in zijn allereerste NK 85cc grote wielen

Scott Smulders van het EMD Racing Kawasaki Team is in allereerste wedstrijd in de 85cc grote wielen in Boekel een manche in de top vijftien geeindigd. Smulders heeft deze winter de overstap gemaakt van de 65cc grote wielen naar de 85cc grote wielen en ziet dit seizoen echt als een leerjaar. In de wedstrijd in Boekel kwam hij in de eerste manche na een matige start terug naar een vijftiende positie. In de tweede manche kwam hij vlak na de start ten val en moest hij opnieuw een inhaalrace rijden. Vanaf een allerlaatste plaats vocht hij toen voor wat hij waard was en wist er toch nog een eenentwintigste plaats uit te halen.

Matrix FOODMAX Assembly Paste

De Foodmaxx Assembly Paste is een montage pasta die ervoor zorgt dat verbindingen makkelijker gemonteerd en gedemonteerd kunnen worden.