Conrad Twente Short Rally 2018

Zondag 21 oktober zijn Roald Leemans en Christiaan van Waardenburg kampioen geworden. Wij als sponsor feliciteren Roald en Christiaan van harte met het behalen van deze overwinning. Onderstaand foto’s en een mooi filmpje

VALVOLINE MCFC Merchandise

OP=OP
VALVOLINE heeft super leuke speciale Manchester City Merchandise.
Als u interesse heeft neem dan contact met ons op.

 

VALVOLINE MCFC merchanise.JPG

MATRIX Cut ADE : Hoogwaardige boor- en snijolie

Matrix Cut ADE

Matrix Specialty Lubricant’s Cut ADE is een pure boor- en snijolie voor directe applicatie en is speciaal geformuleerd voor het boren, tappen, snijden, ruimen en vervormen van alle soorten metalen.
Cut ADE is zo samengesteld dat het gebruikt kan worden voor de zwaarste bewerkingen zonder dat het product gevarensymbolen draagt. Dit maakt Cut ADE uniek ten opzichte van andere boor- en snijproducten.
Cut ADE is verkrijgbaar in een 500ml knijpfles met handige afsluitbare doseertuit en in de grootverpakkingen van 5, 20 en 200 liter.

Voordelen

  • Langere levensduur van Boor- en Snijgereedschappen
  • Minder Afgekeurde Werkstukken
  • Minder Verbruik
  • Verhoogt de Productiviteit en is Kostenbesparend
  • Geen Gevarensymbolen toch Maximale Performance
MATRIX Cut ADE.png

Bruinsma Olie in "Tilburg in Business"!

Bruinsma Olie staat in de allereerste editie van Tilburg in Business!

'ELKE KLANT IS EVEN BELANGRIJK VOOR ONS'

Bruinsma Olie is al meer dan 70 jaar een begrip.
“Veel bedrijven in de regio Tilburg kennen ons maar toch weten velen nog onvoldoende, wat wij allemaal doen”, zegt Geert Bruinsma. “Wij bieden een totaalpakket van oliën en vetten, maar ook reinigingsmiddelen, accu’s, koelvloeistoffen,en absorptieproducten. Voor onze klanten werkt het altijd kostenbesparend om een compleet productpakket bij ons af te nemen, maar ook voor speciale producten en kleinere hoeveelheden bieden we passende oplossingen.”