Geconcentreerde formules zorgen voor een continue besparing, financieel en voor het milieu! 

Bruinsma Olie streeft naar duurzame ontwikkeling voor de nieuwe producten. Uw eisen en ervaringen zijn de basis voor onze innovatieve hygiëneoplossingen. Daarom hebben wij een mooie lijn waarin wij de beste producten voor u hebben geselecteerd voor gebruik in verschillende sectoren. Voor elke applicatie kunnen wij een pakket met de beste producten voor u samenstellen. Voor de meeste producten hebben wij ook een biologisch afbreekbaar alternatief.

Het juiste product voor elke vervuiling op ieder oppervlak en in elke omgeving

Bruinsma Olie heeft een breed assortiment in reinigers, ontvetters en absorptiemiddelen.
Wij zijn dealer van Kenotek. Zij leveren een uiterst compleet gamma verfijnde reiniging-, verzorging- en desinfectiemiddelen voor de transport-, voeding- en landbouwsector. Ontvetters voor gereedschap, materialen, houtwerk en roestvrij-staal, maar ook voor industriële wasmachines en ontvetter-bakken. Bij Bruinsma Olie kunt u naast onze eigen reinigers ook terecht voor absorptiemiddelen, zoals papier, tricotlappen, vloerkorrels en speciale doeken en worsten voor opruimen van olie, maar ook voor chemische producten.

Afvoeren van afgewerkte olie, oude accu's en chemisch afval

Doordat wij goede afspraken hebben met de inzamelaars van afgewerkte olie, oude accu's, en chemisch afval kunnen wij het op een goedkope en verantwoorde manier af laten voeren.  Milieubewust werken loont.

Prettig werken op een schone werkplek.

Om dit mogelijk te maken bieden wij verschillende producten aan zoals een milieukast, ontvetters, absorptiedoeken, absorptiekorrels en zelfs (toilet)papier.
Ook hierbij denken wij aan milieu, en gemak!
Zo kunt u bijvoorbeeld met de Dymas Bio, Ceto Bio clean of Pallas Bio ontvetter oppervlaktes reinigen, en dit opvegen met Lotis Bio Tech absorptiedoeken. Als u gebruik maakt van deze producten, kunt u de doeken na gebruik zo in de afvalbak deponeren, zonder u zorgen te maken over het milieu. Dit wordt allemaal biologisch afgebroken, net zoals het Papernet Bio Tech toiletpapier, een uniek toiletpapier dat uw leidingen en rioolbuizen reinigt, en verstoppingen en vieze geurtjes voorkomt en die ook voor andere doeleinden gebruikt kan worden.

Schone handen

Wij hebben het hele programma van Americol handreinigers op voorraad. Alle handreinigers van Americol bevatten huidverzorgende componenten en een mild effectief schuurmiddel. Door de unieke product samenstelling zijn ze uitermate geschikt voor het verwijderen van industriële vervuiling zoals smeermiddelen, vet, cement, diesel, remvloeistof, verf, lak, inkt, teer, bitumen en lijm.

De handreinigers zijn verzorgend, dermatologisch getest, pH neutraal en biologisch afbreekbaar.