Bruinsma Olie levert verschillende producten voor de plezier- en scheepvaart.

De Nederlandse meren, rivieren en kanalen worden intensief gebruikt. In de lente en zomer is het naast de beroepsvaart vooral de pleziervaart, die de talloze recreatiemogelijkheden van onze binnenwateren benut.De omstandigheden op het water zijn echter geheel anders dan op de weg, en voor deze specifieke toepassingen zijn dan ook speciale soorten olie, vet en andere accu's vereist.

Onder de naam MPM Marine introduceert MPM een smeermiddelenlijn voor de scheepvaart en pleziervaart. Er zijn verschillende soorten oliën en vetten ontwikkeld, om aan de vraag in deze marine-sector te kunnen voldoen. In de MPM Marine Line vindt u het juiste voorgeschreven product voor elke toepassing.

Omdat een efficiënte stroomopslag in de scheep- en pleziervaart cruciaal is, heeft Exide speciaal voor deze toepassing het Exide Marine assortiment ontwikkeld. Door de juiste Marine-accu te kiezen, wordt de stroomvoorziening verlengd, zodat het comfort en de veiligheid tijdens de reis gegarandeerd blijft en de reis langer kan duren.