Bruinsma Olie uw totaalleverancier

Bruinsma Olie is een familiebedrijf dat al meer dan 70 jaar oliën en vetten, accu’s, koelvloeistoffen, absorptie- en reinigingsproducten levert. Het bedrijf is in enkele tientallen jaren uitgegroeid tot een totaalleverancier van vele honderden producten voor automotive, transport en grondverzet, motorbranche, metaal- en alle andere soorten industrie. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat er bij onze klanten leeft en wat de wensen zijn. Daar stemmen wij steeds ons programma op af. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen in de markt, en omdat we niet aan een merk gebonden zijn kunnen wij altijd het juiste product leveren.

Bruinsma Olie bundelt de kracht van diverse merken

Bruinsma Olie levert het beste product voor iedere toepassing, indien nodig 24 uur per dag 7 dagen in de week. Of het nu gaat om smering, koeling, reiniging, of het gaat om vacuümpompen, compressoren of kettingen. Wij bieden u de beste oplossing voor uw applicatie. Ook op het gebied van milieuvriendelijke, biologisch afbreekbare en smeermiddelen voor de voedingsmiddelenindustrie, kan Bruinsma Olie het passende product leveren. Omdat Bruinsma Olie niet merk gebonden is, kunnen wij  producten leveren waarin een leverancier het meest gespecialiseerd is. Wij leveren naast ons eigen merk Bruinsma Olie de volgende merken MPM, Rhenus, Valvoline, Petronas, Total,  Matrix, Kenotek, Tectyl, Optimum, Americol, Molykote, Exide, VMF.

Bruinsma Olie levert maatwerk

Bruinsma Olie levert een totaalpakket voor vrijwel iedere sector, 24 uur per dag 7 dagen in de week. Dat betekent dat we niet alleen smeermiddelen leveren, maar ook accu’s, Ad Blue, koelvloeistoffen, absorptie- en reinigingsproducten. Voor u als klant maken wij smeerschema’s voor uw wagenpark of installaties op maat. Ook voor olie en brandstof-analyses kunt u bij ons terecht. Daarnaast dragen wij eveneens zorg voor het afvoeren van het afval. Hiervoor bieden we een passende oplossing.  De meeste producten leveren wij uit voorraad, van klein verpakking tot bulk. Het vervoer binnen Brabant verzorgen we zelf. Hierdoor kunnen we als het nodig is zeer snel leveren, dit alles in principe zonder vrachtkosten. Door de technische kennis van onze medewerkers en persoonlijke betrokkenheid, signaleren we snel de behoeftes van onze klanten.

Zorgen voor het milieu doen we samen

Bruinsma Olie gaat milieubewust te werk. Wij kijken samen met u hoe u voldoet aan alle milieu-eisen. Wij leveren biologisch afbreekbare hydraulische olie, transmissieolie en vele andere smeermiddelen, evenals een reeks van vetten. Maar ook lekbakken, milieukasten, olieopvangbakken en biologische absorptiematerialen leveren we direct uit voorraad.

Olie en vet

Zo hebben wij verschillende soorten biologisch afbreekbare oliën zoals de HERA HT Eco hydraulische olie, Amyntor Bio beschermingsolie en de Kronos Bio kettingzaagolie.
In onze spuitbussenlijn hebben wij de Rhea Bio WD kruipolie, Atos Bio droogsmeermiddel (met teflon) en de Europa Bio Cut snijolie. Ook hebben wij een nieuwe water resistente kettingspray: de Iris Bio Chain. Dit nieuwe product reinigt, is anti-corrosie en droogt, maar blijft wel smeren.

Milieuopslag en absorptiematerialen

Natuurlijk werkt iedereen het liefst op een schone werkplek. Om dit mogelijk te maken bieden wij verschillende producten aan zoals een milieukast, ontvetters, absorptiedoeken, absorptiekorrels en zelfs (toilet)papier. Ook hierbij denken wij aan milieu, en gemak!
Zo kunt u bijvoorbeeld met de Dymas Bio, Ceto Bio clean of Pallas Bio ontvetter oppervlaktes reinigen, en dit opvegen met Lotis Bio Tech absorptiedoeken. Als u gebruik maakt van deze producten, kunt u de doeken na gebruik zo in de afvalbak deponeren, zonder u zorgen te maken over het milieu. Dit wordt allemaal biologisch afgebroken, net zoals het Papernet Bio Tech toiletpapier, een uniek toiletpapier dat uw leidingen en rioolbuizen reinigt, en verstoppingen en vieze geurtjes voorkomt en die ook voor andere doeleinden gebruikt kan worden.

Afvoeren van afgewerkte olie, oude accu's en chemisch afval

Doordat wij goede afspraken hebben met de inzamelaars van afgewerkte olie, oude accu's, en chemisch afval kunnen wij het op een goedkope en verantwoorde manier af laten voeren. Uw oude accu's leveren zelfs geld op.
Milieubewust werken loont.

Recycling programma voor gebruikte accu's

Met het oog op een schoner milieu heeft Exide eveneens een recycling programma opgezet voor gebruikte accu's. Zo zorgt het bedrijf ervoor dat gebruikte accu's niet ongecontroleerd in de natuur verdwijnen, maar keurig gerecycled worden tot nieuwe producten.


 

Ons Team

Geert Bruinsma  Directeur

Geert Bruinsma
Directeur

Eva Bruinsma  Customer Service Manager

Eva Bruinsma
Customer Service Manager

Toon Klaassen  Sales Manager

Toon Klaassen
Sales Manager

Twan Denissen  Technical Support Manager

Twan Denissen
Technical Support Manager

Ursula Roovers  Management Assistente

Ursula Roovers
Management Assistente

Anne Spijkers  Controller / HRM

Anne Spijkers
Controller / HRM

John Zeegers  Medewerker Magazijn & Logistiek

John Zeegers
Medewerker Magazijn & Logistiek

Patrick Ijpelaar  Medewerker Logistiek & Service

Patrick Ijpelaar
Medewerker Logistiek & Service

Joost Derks  Medewerker Logistiek & Service

Joost Derks
Medewerker Logistiek & Service


 

Wil je meer informatie over Bruinsma Olie?