Bruinsma Olie levert met name de Food grade smeermiddelen van Matrix

Matrix Specialty Lubricants BV is opgericht door een groep enthousiaste personen die jarenlang voor grote en belangrijke oliemaatschappijen hebben gewerkt.  

Matrix Specialty Lubricants BV is een bedrijf waarbij de klant dichtbij staat. Een bedrijf waarbij de communicatie lijnen kort en direct zijn, waarbij service in een hoog vaandel staat en waarbij de producten van de beste kwaliteit zijn waarvoor nieuwste producttechnologieën worden gebruikt.

Technische ondersteuning

Dagelijks ondersteunen de technische mensen de klanten en distributeurs op allerlei technische gebieden:

  • Het analyseren van gebruikte oliën

  • Optimaliseren van smeerintervallen

  • Doornemen van huidige producten > wat kan anders?

  • Problemen oplossen

  • Product adviezen

  • Etc.

Wij zijn altijd opzoek naar de perfecte combinatie tussen de smeermiddelen en de machines en gereedschappen waar het voor ontwikkeld is. De research & development afdeling is continu bezig met het creëren van nieuwe formulaties om zo het juiste smeermiddel voor elke machine aan te kunnen bieden. Van de ontwikkeling van een nieuw product tot de introductie van een nieuwe verpakking, de passie voor innovatie en vernieuwing is geïntegreerd in het bedrijfsproces.

Automatisch smeersysteem

Nieuw in het aanbod van MATRIX is het automatisch smeersysteem. Een goede oplossing voor een constante smering.

Ondersteunen

Ze ondersteunen de klanten met olie analyse programma’s, service, advies en training om zo het beste uit alles te halen. Ze bieden producten aan in verschillende categorieën, en mocht het juiste product er dan nog niet tussen zitten kunnen ze het op aanvraag ontwikkelen. Ze voldoen aan de laatste eisen die aan smeermiddelen worden gesteld en bieden producten met officiële goedkeuringen.

We qualify

Om te bouwen aan een goed en betrouwbaar merk leggen we onze focus op onze processen en systemen. Onze ISO-9001 certificering verzekert een vlekkeloze productie en logistiek. Dit betekent ook constante waarborging van kwaliteitsprocedures. Dit helpt ons om aan de hoge kwaliteitseisen van onze klanten te voldoen. Onze smeermiddelen worden gemaakt van de beste kwaliteit Europese basisolie. Ook gebruiken wij enkel additieven van de beste kwaliteit.

We hebben er hard voor gewerkt om ervoor te zorgen dat inmiddels bijna al onze Foodmax producten NSF goedkeuringen hebben. Deze kunnen gedownload worden op www.matrix-lubricants.com