Additieven

Voor het reinigen, smeren en beschermen van operationele en vitale functies in smeerolie- en brandstof-systemen, op een veilige en effectieve wijze!

Een effectieve reiniging, smering en bescherming biedt een optimale prestatie aan de smeerolie en brandstof en zorgt voor een verbeterde service, onderhoud en waardebehoud van voertuigen, vaartuigen en productiemiddelen!

Efficiënt gebruik maken van vloeistoffen zorgt voor minder afval en minder vervuiling en tegelijkertijd een verbeterde inzet van schaarse grondstoffen: met OPTIMUM draagt u bij aan een beter milieu! 

Optimum Additieven

Het Optimum additieven programma is een productlijn op basis van synthetische low ASH en NANO Technologie en zorgt daarmee voor een efficiënte reiniging, bescherming en smering van systemen. De additieven worden ingezet voor primair reinigen van smeerolie- en brandstof-systemen. 

Het doel: het effectief inzetten van grondstoffen om voertuigen, vaartuigen en industriële toepassingen optimaal en milieuvriendelijk te laten presteren.

Het Optimum en Optimum XDRL programma is een weerspiegeling van ontwikkelingen in de markt en eisen van fabrikanten (low ASH en EURO VI norm). Voor een professionele gebruiker is het van het grootste belang dat de producten effectief, betrouwbaar en goed toepasbaar zijn. Het Optimum additieven programma is continu in ontwikkeling in een technische laboratorium, waarin volgens de laatste meet- en analysetechnieken onderzoek wordt gedaan, om de leidende kwaliteitsnorm en effectiviteit te behouden.

De Optimum additieven lijn is als eerste opgenomen door de Global Approved Performance Products Association en heeft de producten gecertificeerd op veiligheid en compatibiliteit.