Bruinsma Olie is partner van Total Industrial!

Wij weten precies wat er bij onze klanten leeft en wat de wensen zijn. Daar stemmen wij steeds ons programma op af. We volgen de nieuwste ontwikkelingen in de markt en omdat we niet aan één merk gebonden zijn, kunnen wij altijd het juiste product leveren.

Onlangs zijn wij Industrieel partner geworden van Total Nederland NV, zodat wij nóg beter aan de wens van de klanten kunnen voldoen met een heel uitgebreid en specialistisch programma, welke wij zeer snel en ook in klein-verpakking kunnen leveren. Desgewenst zetten wij producten voor u bij ons op voorraad zodat wij gelijk kunnen leveren. 

Total Nederland NV is al meer dan 100 jaar actief in Nederland. In die tijd hebben zij een vooraanstaande positie en naam in o.a. de Nederlandse industriesector opgebouwd. Het bedrijf is toonaangevend op het gebied van smeermiddelen en de diverse specialiteiten waarmee een volledig en hoogwaardig gamma aan producten en services wordt geboden. Bijzonder is ook dat Total Nederland NV het hele traject van research tot productie en logistiek in eigen beheer heeft.

Om ook te voldoen aan de specifiekere wensen van haar klanten, heeft Total Nederland NV het “ INDUSTRIAL PARTNER “ programma opgezet. Hier wordt een samenwerking gezocht met lokale bedrijven die met toegespitste diensten een verlengde zijn van Total Nederland NV en daar zijn wij als Bruinsma Olie nu ook onderdeel van!